Mensesnaptár

A menstruációs vérzés gyakorisága, a vérzés mennyisége még teljesen egészséges nőknél sem állandó. Emellett a hormonális rendszer egyensúlyzavara és a nőgyógyászati szervek legtöbb betegsége is vérzési rendellenességet okozhat. Emiatt nagy segítségünkre lenne a nőgyógyászati ellátásban, ha minden nő rendszeresen vezetne mensesnaptárt.

Miért segít nekünk a mensesnaptár? Szabályosan vezetett naptár esetén szinte egy pillantás alapján tájékozódhatunk a vérzészavar meglétéről, jellegéről, következtethetünk a lehetséges kiváltó okokra, terhesség esetén megállapíthatjuk annak pontos korát. Terhesség vállalása esetén pontosabban ki tudjuk számolni a megtermékenyülésre alkalmas napokat, hormonális fogamzásgátló mellett jelentkező vérzés esetén tanácsot tudunk adni a kezelés legcélszerűbb módjáról.

Összességében a mensesnaptár vezetésére fordított idő bőségesen megtérül és kamatozik a későbbiekben. Éljen Ön is a lehetőséggel! Honlapunkról is letöltheti mensesnaptárát, melyet egy éven keresztül használhat. Kérjük kitöltött mensesnaptárát hozza magával a nőgyógyászati vizsgálatra.

A menses (menstruációs) naptár letöltéséhez kattintson a kis képre!