Rólunk

Segíthetünk egészsége megőrzésében-visszanyerésében!

Med4You Magánrendelő 2008-ban alakult, célja, hogy igényes körülmények között a legmagasabb színvonalú szülészeti-nőgyógyászati ellátást biztosítsa páciensei számára.

A szülészeti-nőgyógyászati ellátáson kívül a legmagasabb szintű ultrahang vizsgálatokat nyújtjuk a minket felkereső várandósok és nőgyógyászati páciensek részére.

Az Erzsébet körút egyik legszebb belső udvarral rendelkező patinás épületében a Corinthia szálló mellett, bensőséges hangulatú, igényesen kialakított és felszerelt rendelőnkben várjuk mindazokat a pácienseket, akik megtisztelnek minket bizalmukkal.

Dr. Belics Zoran PhD
egyetemi docens, szakmai vezető
szülész-nőgyógyász, ultrahang-specialista

1996-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem orvosi diplomát. 1996-2010 között a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán dolgoztam egyetemi adjunktusi rangban. 2012-2017 között a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának osztályvezető főorvosa voltam.

2012-ben fél évet töltöttem Franciaországban, ahol további széleskörű tapasztalatokat szereztem nőgyógyászati műtétekben (laparoscopia – hastükrözés, hasi- és hüvelyi nőgyógyászati műtétek, uro-gynecologiai műtétek – vizelettartási zavarok műtéti kezelése), valamint ultrahang szűrő- és diagnosztikus vizsgálatokban.

2016-ban az a megtiszteltetés ért, hogy a Széchényi István Egyetem Egészség és Sporttudományi Kar oktatója lettem (beosztás: egyetemi docens).

2017. májusától a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika szakmai vezetője vagyok. 

Egyetemi éveim alatt, a betegellátás-ápolás gyakorlati elsajátítása céljából ápolóként dolgoztam az ORFI Ortopédiai Osztályán, majd a Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Koraszülött Osztályán. Ezt követően két évig mentőtisztként az Országos Mentőszolgálat kötelékében szolgáltam. Ezen időszak alatt megszerzett tapasztalatok több szempontból is igen hasznosak voltak orvosi pályafutásom során.

Szülészet-nőgyógyászati szakvizsgával és a legmagasabb, „C” típusú szülészeti és nőgyógyászati ultrahangjártasággal, valamint FMF (Fetal Medicine Fundation) akkreditációval és audittal rendelkezem. Az elsők között szereztem meg a Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztikai licenc vizsgát.

Számos hazai és nemzetközi tudományos közlemény és könyvfejezet szerzője vagy társszerzője, rangos hazai és nemzetközi kongresszusok előadója vagyok.

2005-ben a Semmelweis Egyetemen Doktori Iskola „Klinikai Orvostudományok: Magzati és újszülöttkori orvostudomány” című Ph.D. program keretében Ph.D. fokozatot szereztem. Kutatásom és Ph.D. témája a Down-szindróma ultrahang jeleinek kutatása volt, ezen belül Magyarországon elsőkét és egyedülállóan foglalkoztam a magzati csípőszög mérésével, annak eltéréseivel és összefüggésével a Down-szindrómával, amit a nemzetközi irodalom és nagy érdeklődéssel fogadott.

Mindennapos orvosi ténykedésem mellett igen fontosnak tartom az oktatást, a tudás átadásának szépségét, a kutatómunka jelentőség, annak izgalmát és az új felfedezésének örömét, valamint a folyamatos továbbképzést, az új ismeretek megszerzésének elengedhetetlenségét. Ezekkel biztosítani tudom Pácienseim világszínvonalú ellátását.  

Fő tudományos témám a magzati kromoszóma-rendellenességek (legfőképpen a Down-szindróma) ultrahang-szűrésének lehetőségeinek a kutatása, az eddig kevésbé ismert, potenciálisan hasznos ultrahang-markerek felkutatása és kivizsgálása. Ezen kívül a méh myomás megbetegedéseinek kezelésével, az újabb kezelési módok kivizsgálásával, valamint a női vizelettartási panaszok kivizsgálásával és terápiájával is foglalkozom.

A Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak, valamint a Magyar Szülészeti és Perinatológiai Aneszteziológiai Társaság vezetőségi tagja vagyok, ezen kívül tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak és a Magyar Nőgyógyászati Laparoscopos Társaságnak, valamint a Nemzetközi Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak (ISUOG).

Klinikusként, a legkorszerűbb kivizsgálási és kezelési elvek alkalmazása mellett igen nagy hangsúlyt fektetek a páciensekkel történő kommunikációra, a kölcsönös bizalom felépítésére és ápolására, valamint az ehhez szükséges nyugodt és diszkrét körülmények megteremtésére. Fontosnak tartom, hogy a bizalmukkal megtisztelő páciensek nemcsak gyógyultan, hanem elégedetten és esetlegesen új ismeretekkel gazdagodva távozzanak a rendelésekről. 

Rendelőnk felszereltségéről pár kép és sor:

A magas színvonalú ultrahangvizsgálatokat a kiemelkedő teljesítményű, legkorszerűbb szoftverekkel ellátott GE Voluson 730 Pro V géppel végezzük, mely alkalmas a szülészeti és nőgyógyászati 3-4D vizsgálatok végzésére is.

Jordan-H típusú nőgyógyászati vizsgálóágy biztosítja, hogy a vizsgálat során azokat a rendkívül kellemetlen perceket némileg komfortosabban tölthessék el. Leisegang 1D-light kolposzkóp tökéletes optikájával biztosítja a méhszáj hámszerkezetének igényes vizsgálatát.

Gima CTG-készülék segítségével figyeljük meg a magzatok szívműködését, melynek célja, hogy méhen belüli állapotukról tájékozódjunk.